måndag 9 oktober 2017

Svar till Molntuss

Hej Molntuss, när jag läste din blogg kände jag precis hur det känns, eftersom när jag kom till Sverige tappade jag all kontakt med min gamla planet. Jag kom till ett helt nytt universum som du sa.

Det var faktiskt väldigt svårt, man känner sig ensam men du har det ändå inte lika svårt som mig för att du kunde prata med dom om du vågade. När jag kom kunde jag ingen svenska jag ville berätta mycket men hur?

Det gör väldigt ont, men ändå jag började lära mig de viktigaste orden och efter en månad skaffade jag många kompisar sen blev jag trygg och började trivas, och varje dag lärde jag mig mer.

Det som jag vill säga till dig är att allt beror på dig för att om jag ser en tjej / kille som alltid är ensam och pratar inte med nån jag kommer att tycka att han är tråkig eller det där är hans stil och hen vill vara ensam. Man alltid måste försöka att hänga med dom andra även om dom pratar inte med dig, det betyder inte att dom kommer inte att gilla dig om du bara ler när du träffar dom varje dag de kommer att börja säga hej till dig och sen dom kommer att börja fråga dig och sånt.

Men om du alltid ser sur ut kom inte och klaga för att dom inte vill prata med dig. Jag hoppas att jag kunde ger dig bra tips att följa. Hej !
 
                                                                                                                                  Hamza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar